Inte ska jag inte & Csims framsteg

Många gånger när jag är inne och läser bloggar så känner jag att jag vill skriva nåt svar tillbaka för jag tycker det va intressant eller bra skrivet men så tappar jag lite modet, speciellt om det gäller nån som är känd eller väldigt duktig inom sitt område. De kanske inte alls vill ha nåt svar från mig. Tänk så många svar jag skrivit och suddat.

Men så dumt det är. Jag blir så glad varje gång nån kommenterar, varje gång, vad det än är! Varför skulle inte den personen tycka det va kul att hon/ han såg vem som intresserade sig för vad hon skrev och fick lite respons för det? Det är väl dags att ta mod till sig och våga kommentera lite mer kanske 😉 Sluta va en fegis och tro på att andra blir lika glada som jag😀

20131007-133611.jpg

Csims rehab har ju gått lite trögt tills vi upptäckte att det va stiftet som spökade. Hastigt och lustigt två dagar innan Italienresan opererades hon och stiftet togs ut. Det är en sagolik tur att jag har en fantastisk dotter som kunde ta hand om en nyopererad hund när jag och Peter for iväg på stenmässan. Innan jag åkte och innan operation så var hon halt, gick med förkortat steg och va inte på bra humör alls😢 När jag kom hem möttes jag av en sprallig glad hund, som gick helt obehindrat. Hon går så bra nu och hon fick MVG vid förra rehabmötet! Lite korta muskler vid ljumskarna för hon spänt sig när det gjort ont innan, det är det enda, och det är så skönt! Vi märker också skillnad på henne. Från att oftast sova under ett skåp eller i ett hörn i en korg kan hon nu ligga helt avslappnad på rygg med benen i vädret i soffan, det gjorde hon inte förut. Hon tar kontakt med människor och njuter av att bli kliad . Hon sover djupt . Innan kändes det som hon låg ett par cm ovanför golvet på helspänn. Det har varit en lååång resa från kastrering i maj ( löpte 3-4 ggr per år) sen direkt patella operation men nu börjar det kännas som hon börjar få ett lugn, min älskade lilla Csim.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s