Det går att överklaga

En period strax efter operation av knäna började Csim kissa inne. Små pölar lite här och där. Trots att hon varit ute. Vi gick till veterinären som gav ett sisådär intryck 😦  ( en helt ny veterinär för oss ) Hon satte en odling som hon efter 5 min sa var negativ, men sen med ett nervöst skratt efter att varit ute och pratat med någon sa: Nej visst ja, det tar ju tre dar !

Vi tog blodprover och undersökte. Det enda som hon kom fram till var lätt svullna lymfkörtlar i halsen och ev nån infektion i kroppen, men inte urinvägsinfektion, utan att hon var nog inkontinent efter kastreringen, vilket jag också var helt inne på. Detta gick på ca 2500:-

Jag skickade in kvitton till försäkringsbolaget och fick till svar : I och med att jag själv valt att kastrera henne, och inkontinensen var en följd av detta ersatte de inte nåt!

OK, jag hade inte läst på, och har de den policyn så får det väl va så!

MEN…. Csim slutade ganska snabbt att kissa inne. Hon är helt torr, kissar aldrig inne. Det var bara då och aldrig mer. Hon borde ha haft en urinvägsinfektion eller kanske en svampinfektion kanske ?? Jag vet sen jag jobbat inom  humanvården att snabbstickor visar inte postivit på alla bakterier och snabbodlingar som man gör själv inte heller tar allt. De visar inte hela sanningen.

Jag ringde mitt försäkringsbolag. Berättade som det var. Min veterinär måste gjort en felbedömning. Min hund är inte inkontinent. Gör en överklagan sa dom. Ta bara ett papper, skriv överklagan längst upp och berätta precis som du gjorde för mig, sa hon så ska vi ta upp det igen.

Ja, ja, kände jag. Försäkringsbolag 😦 Mycket snack, och sen avslag 😦

Men så fel jag hade. Ett par dagar senare ringde telefonen. Såklart veterinären hade gjort en felbedömning, ( dålig journalföring påpekade även försäkringsbolaget ) . Jag fick ut pengarna 🙂 Jag är mycket, mycket nöjd med FOLKSAM!!!!

Annonser

2 thoughts on “Det går att överklaga

    1. evashundar Inläggets författare

      Jag blev väldigt förvånad själv:) Hade ju i alla fall förväntat mig att skickat in ett gäng papper på ”nåt” men Folksam är alltid väldigt bra:)

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s