Ett liv utan Facebook

20131022-201752.jpg

Två månader har gått sedan jag stängde ner mitt konto på Facebook . Reaktionerna på att jag släkte kontot blev varierat . Från: ”varför har du blockerat mig” till ” åh, det har jag tänkt på länge med, men inte just nu”

Än saknar jag det inte alls. Beslutet kom inte över en natt utan jag tänkte länge på det innan. Det sorgliga med det är att jag förlorar kontakten med vänner som bor långt bort, för fb är ju ett fantastiskt medium för kontakt.

Men vad har hänt istället. Jo, jag får PRATA med mina vänner. De/ jag ringer och vi pratar. Underbart. 🙂

Fb tar mer tid än vad man tror:) Så mycket annat jag gör nu .

Ibland funderar jag på ALLT jag missar. Men vad är det jag behöver veta egentligen:) Jag har kontakt med mina vänner, min familj har det bra:) Jag behöver inte va uppdaterad om allt.

Jag tycker Facebook är ett fantastiskt socialt medium, men för mig var det dags att säga bye bye eller på återseende kanske, vem vet:)

Annonser

2 thoughts on “Ett liv utan Facebook

 1. Åsa Lundbergh

  Hej Eva
  Vad glad jag är att jag hittade din blogg. Gick just igenom mina ”FBvänner” och funderade på varför bl a det varit ”tyst” från dig. Tycker du har fattat ett klokt beslut. Facebook tar tid absolut och har iaf för mig skapat ett beroende på gott och ont. Har iofs fått möjlighet att träffa många människor IRL genom FB och gillar t ex meddelandefunktionen. Sen tillhör jag ju inte de som skriver så värst mycket själv.
  Hoppas att du hittar tillbaka till lusten och glädjen i träningen. Om det sen blir tävling eller inte kan väl kvitta ;-).
  Hälsningar från Åsa med pumin Deia

  Svara
  1. evashundar Inläggets författare

   Åh va glad jag blir att du hittat hit:) DET saknar jag med facebook, mina vänner som bor långt bort och de man träffat genom gemensamma intressen ! Hoppas du tittar in igen:)

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s