Att belasta

Csim VILL inte eller GLÖMMER att belasta sitt vänstra ben, det opererade.

Vi ( rehab och jag) har försökt på många sätt att få henne att belasta benet mer men inget har fungerat. Funderingarna har varit om det är nåt som inte är ok eller om det sitter mellan öronen.
Jag har trott länge att det suttit mellan öronen. Jag har ju sett hur hon springer och hoppar i skogen utan problem och hon har aldrig verkat haft ont eller gått orent.

Så på senaste rehab så kom de fram till att det satt nog iallafall mellan öronen😉

Så hundfysioterapeuten tyckte vi skulle börja köra slalom nu, ett slalom med breda svängar för att påminna henne om att hon har ett vä ben att jobba med.
Jag föreslog även bendworks övningar i hopptekniken, för där får de ju verkligen belasta ett ben i taget vilket hon tyckte va ett bra förslag.

Så idag testade vi. En puppybend där hon bara fick hoppa över bumpers och ett mycket lågt hopphinder på toppen. Hon va så glad så det spritte i kroppen. Hon älskar agility och går upp i varv och tyvärr så pass så hennes j-a utfall kommer:( Idag hade hon inga problem att springa 50-75 m och skälla ut Malin och Olof som tränade på andra sidan plan. Det går inte att stoppa henne , hon springer som en liten grå projektil, i 190, och så snabbt tillbaka tillmig den lilla fegisen! Undra om vi nånsin kommer ut på tävlingsplan😳

Men det positiva va att hon gjorde både höger och vänster lika bra😀Det var ingen skillnad! Flytigt och fint och med bra rytm😀 Slalom gick också fint!
Hon är så fint musklad nu och rör sig så fint. Min sötaste Csim

20131212-211917.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s