Rallyhelg

Hur gick det i helgen då?
Jo, 3 resultat under 40 p och 3 disk. Inte mycket att skryta med. Två av diskningarna stod jag för. Den första var Kenszos första lopp. Precis innan start, hände något i starten och han blev jättelåg. Han hängde inte riktigt med och efter ett par moment kom vi till en skylt där domaren stod plus 3 personer till, det var några som skulle lära sig, och det blev för mycket för Kenszo och jag tog hoppet bara och tog av honom från banan.
Andra disken var Csims andra runda. Den gick jättebra och hon fick runt 90p och jag blev så glad och klappade om henne när vi sprang ut från plan= disk.
Tredje disken var Kenszos egna när han bestämde sig för att kissa på plan!

Dagens tävling var inget som gick bra. Csim spårade hela sim bana, rullade sig mitt i banan och hade ingen kontakt. Kenszo var väldigt störd av folket på läktaren och spårade och nosade han med ( om det var lugnade signaler) men han gjorde alla moment.
Första domaren som dömde Csim såg att hon var väldigt störd av omgivningen och kommenterade detta! Även om det inte syntes så tydligt på henne, det var bra gjort tycker jag!
Kenszo som tydligt visade med div signaler att miljön var läskig, där skrev domaren att hon tyckte att vi skulle jobba med nosandet. Insiktsfullt;)

Jag brukar se det positiva och de små framstegen mina hundar gör men idag känns det jävligt motigt. 35p styck känns som ett väldigt backande och kommer jag nånsin göra dom så trygga i tävlingsituation att det är värt att tävla. Nu var det dumt att tävla två dagar i rad. Önskar så mycket att ett mirakel inträffade och de helt plötsligt funkade i tävlingsituation.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s