Vad jag lärt om Vessla denna vecka!

vesslajobb

 

Vessla är en mycket social liten tjej som tar detta med att hälsa på stort allvar, och gör det noga och länge. Hon går glatt fram mot människor och svansen går hela tiden.

Hon älskar skogen. Verkligen älskar. Hon blir heligt förbannad över att hon inte får gå den timslånga rundan utan måste sitta innanför jackan, och talar om det, men det är ju bara att gilla läget.  Hon får gå/springa / tulta med en bit och är så lycklig den biten. Upptäcka alla dofter, löv och lukta på stubbar. Ligga och bita på en pinne. Det är livet det , säger Vessla. Hon vet också vad hon heter nu, och kommer glatt när jag ropar, inga problem.

Hon är mycket verbal och använder gärna rösten, som när hon börjar blir trött, eller försöka mota bort dammsugaren 😉

Det är en otroligt trygg och orädd hund. Hon undersöker det mesta, och välter hon nåt så är hon genast framme och undersöker, glatt utan att visa rädsla.

Hon är väldigt förtjust i Kenszo som i dagsläget tolerera henne 😉 Hon är mycket duktig på hundspråk, men i Kenszos ögon kanske lite för påstridig i sina försök att få igång honom att leka med honom. Hon smyger runt stolar mm för att se vad han gör och skäller ut honom ibland när hon inte får som hon vill.

Hon sover mycket som valpar gör, men vakentiden är det fullt ös som gäller. Hon sover hela nätterna på en kudde mellan Peter och mig.

Vessla älskar att leka. Leka med trasor och med händerna. Tyvärr älskar hon också att leka med skosnörena på skorna med, vilket är fullständigt livsfarligt.  Det börjar mattas av nu, men när hon är i värsta gasen satsar hon i 190 rakt mot fötterna, den lilla tokan ❤

Sammanfattningsvis en  underbart kärleksfull och fantastisk liten Vessla ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s